24 Aralık 2016 Cumartesi

Sezon 7 Yasuo Mid Rehberi Build Kabiliyet Rün Türkçe Rehberi

Mid Yasuo İçin Büyüler ;








Büyülerinizi rakibe göre değiştirebilirsiniz dereceli maçta karşınızda zed varsa Bitkinlikle girmek daha mantıklı olacaktır.



Kabiliyetler ;

















Rünler ;
Klasik AD Sayfası rününuz varsa onla girebilirsiniz fakat yauso için rün dizmek istiyorsanız.

Cevherler : 1 Tane Gelişmiş Saldırı Gücü Cevheri (2,25 AD) , 2 Tane Gelişmiş Saldırı Hızı Cevheri (4,5% Saldırı Hızı)
Damgalar : 4 Tane Gelişmiş Saldırı Gücü Damgası (0,95 AD) ,5 Tane Gelişmiş Saldırı Hızı Damgası (%1,57 Saldırı Hızı)
Mühürler : 9 Tane Gelişmiş Can Artışı Mührü (Seviye başına +1,33 can (şampiyon 18. seviyedeyken
+24)
Nişanlar : 9 Tane Gelişmiş Büyü Direnci Nişanı (+1,34 büyü direnci)


Başlangıç İtemleri ;






Klasik başlangıç itemlerinizi alıp lanenize doğru yürümeye başlayabilirsiniz.



İlk B Attığınızda Veya Dk 5-6da Alacağınız İtemler ;

İlk b attığınızda paranız yetiyorsa hayalet dansçı almalısınız eğer paranız yetmiyorsa ayakkabı ve pot alarak lanenize gidebilirsiniz. Veya statik hançerde alabilirsiniz hayalet dansçı yerine.



Full İtem Olarak :
Statik veya hayalet dansçıyı çıktan sonra hemen ayakkabınızı tamamlayın saldırı hızı veya rakipteki ad veya ap şampiyonlara göre ayakkabınızı çıkın. Lanede geriye düştüyseniz donmuş balyoz gibi hem can hem saldırı veren eşyalar çıkın. Fakat lanede gerçekten öne geçtiyseniz oyunu taşıyacaksanız ebedi kılıç sonrasında kanasusamış, civa yatağı son olarakta rakibe bağlı olarak zırh veya büyü direnci olarak buildinizi tamamlayabilirsiniz. Unutmayın buildinizi her zaman ezbere yapmayın ezbere yapmanız sizi geriye düşürebilir oyunun gidiş hatına bağlı olarak tercihlerinizi değiştirin. Misal geriye düştüğünüzde atak çıkmaya devam ettikçe dahada geriye düşücek siniz biraz rakibe göre zırh veya büyü direnci çıkıp kendinizi toparlayana kadar atak çıkmanızı tavsiye etmiyorum bunun yanı sıra ormancınızdanda destek almayı unutmayın.


Skill Verilişi ;
       1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18 LWL
Q =1,3,5,7,9
W=4,8,10,12,13
E =2,14,15,17,18
R =6,11,16

Yasuo'nun Zayıf Olduğu Şampiyonlar ;
1- Jax
2- Fiora
3- Darius
4- Pantheon
5- Zed

Yasuo'nun Güçlü Olduğu Şampiyonlar ;
1- Ahri
2- Nidalee
3- Lux
4- Ziggs
5- Gragas






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder