FIFA 23 Anti Cheat Hatası Nasıl Çözülür?

FIFA 23 çıkış yaptığı günden beri oyuncuların dikkatini çeken ve sevilen bir oyun olmaya devam ediyor. Bu kadar yoğun ilgi beraberinde sorunlarda getirmekte. Peki FIFA 23 PC Anti Cheat Hatası Nasıl Çözülür? Sorusuna cevap vereceğimiz haberimizi okumaya hazır mısınız? İşte detaylar.



FIFA 23 Anti Cheat Hatası Nedir?


EA Sports'un en yeni projesi olan FIFA 23 Online olarak hizmet verdiğinden dolayı, FIFA 23 için oluşturduğu bir hile koruma yazılımı oluşturdu. Bu oluşturduğu koruma yazılımı çeşitli bilgisayarlarda uyumsuz çalıştığı için oyuncular bu hata ile karşılaşmaya başladı. FIFA 23 Anti Cheat Hatası Nedir? Sorusuna bu şekilde cevap verebiliriz. Peki FIFA 23 Anti Cheat Hatası Nasıl Çözülür? Diye sorarsanız buna nasıl mı cevap verebiliriz? Detaylar bir sonra ki başlıkta.


FIFA 23 Anti Cheat Hatası Nasıl Çözülür?


Bu hatanın çözümü adına sizler için araştırdığımız yöntemleri şu şekilde sıralayabiliriz fakat bu yöntemleri denemeden önce mutlaka FIFA 23 Save dosyalarınızın yedeklerini aldığınıza emin olun.


FIFA 23 Anti Cheat Hatası Çözümü;

 

  • EA Origin'e girin.
  • FIFA 23 uygulamasını başlatmadan hemen Play tuşunun yanında bulunan başlatınca karşınıza çıkan üç nokta içaretine tıklayın ve tamir kısmını seçin.
  • Açılan ekranda "browse" tuşuna tıklayın. Bu size oyununuzun yüklendiği klasörü gösterecektir.
  • Burada FIFA23 dosyasını bularak ona sağ tuş ile tıklayıp özelliklerine girin.
  • Karşınıza çıkan bölümde Compatibility ya da uyumluluk modunu açın. Altta bulunan ''Bu uygulamayı yönetici olarak çalıştırın'' seçeneğine tik atın ve ardından uygula tuşuna tıklayın.


Yukarıda iletilen adımları tamamladığınız süreçte, oyuna tekrar giriş yaptığınızda sorunun ortadan kalktığını göreceksiniz. Eğer bu adımları tamamladığınızda FIFA 23 Anti Cheat hatası hala devam ediyorsa alternatif olarak sunduğumuz FIFA 23 Anti Cheat Hatası Çözümlerini deneyebilirsiniz.


Programdata Klasörü Temizliği

 

  • Windows + R tuşuna başarak program çalıştırma ekranını açın.
  • Kutucuğa %programdata% yazın ve enter tuşuna basın.
  • Origin klasörüne girin ve buradaki LocalContent klasörü hariç her şeyi silin.


Appdata'dan Origin Klasörünün Silinmesi

 

  • Windows + R tuşuna başarak program çalıştırma ekranını açın.
  • Kutucuğa %appdata% yazın ve enter tuşuna basın.
  • Açılan ekranda Origin klasörünü tamamen silin (öncesinde yedeklemenizi alın mutlaka)


Sizlere çözüm olarak iletebileceğimiz seçenekler bunlardır. Eğer bu seçenekleri denediğinizde oyun hala aynı hatayı veriyorsa, oyunu tamamen silip tekrar yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca mutlaka ekran kartı driverlarınızın ve bilgisayar driverlarınızın güncel olup olmadığını kontrol edin.



FIFA 23 Anti Cheat Hatası Nasıl Çözülür? Sorusunun cevabını aradığımız yazımızın sonuna geldik. En uygun ve ucuz şekilde FIFA 23 Coins FIFA 23 Hesap almak için görsele tıkla! En iyi kadroyu sen kur.

Yorumlar